KÜTAHYA / SİMAV - Şehit Ahmet TUNÇ İlkokulu

Şehit Ahmet TUNÇ İlkokulu

Adres
GÜNEY BELDESİ FATİH MAH. FATİH CAD. GÜNEY ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 5/1 SİMAV / KÜTAHYA
Vizyon
Biz , Bütün öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, Onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler,iyi Bir vatandaş olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Tüm velilerin ve vatandaşların okul aracılığı İle kaynaştırmak, Onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap Verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Misyon
Öğrenemeyen öğrenci yoktur. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve Amaçlarımıza temel oluşturur. Biz,birbirimizi öğrencilerin,velilerin ve toplumun sürekli Gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek İçin yüreklendiririz. Biz, öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı Olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Biz,birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları Koruyup gözetiriz.Sadece okulda değil hayattada Öğrencimizdir. Birbirimizi anlıyor farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir Zenginlik olarak kabül ediyoruz. Eğitime katkı sağlamayan veli yoktur.
2016-2017 yılında Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.
Kaloriferli
Ulaşım sorunu yok.